Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

TOIMIKUNNAN KOKOUS

KÄSITELLYT ASIAT

 

 

Kokouksen avaaminen

Kokous avattiin kello 18:30 puheenjohtaja Markku Korpela toimesta. Sihteerinä toimii Heikki Rongas.

 

Kylätoimikunnan järjestäytyminen

Markku Korpela on kyläkokouksessa valittu puheenjohtajaksi.

Riitta Lyra valittiin varapuheenjohtajaksi.

Heikki Rongas jatkaa sihteerinä.

Stina Alastalo jatkaa rahastonhoitajana.

Kaisa Rikkola ja Timo Riihelä vastaavat tiedotuksesta.

Heikki Rongas asettaa kylätoimikunnan kaikille jäsenille ylläpito-oikeudet Suur-Miehikkälän facebook-sivulle.

Kaisa Rikkola luo suur-miehikkala –nimellä kylätoimikunnan ylläpidettävän Instagram-tilin ja toimii ensimmäisenä Instagramista vastaavana. Kuvapalveluun tullaan syöttämään myönteisenä markkinointina toimivia kuvia sekä tiedotusta ym.

 

 

Uusi ilmoitustaulu kaupalle

Heikki Rongas esittää toimikunnalle suunnitelmat 1.9.2017 mennessä. Heikki kutsuu talkoot koolle, kun suunnitelmat on hyväksytty. Tavoite on, että tulevassa kyläkauppapäivässä taulu voidaan paljastaa.

 

Kyläkauppapäivä

Kyläkauppapäivä olisi kyläkauppiaan myyntiä tukeva koko päivän mittainen tapahtuma, johon kylätoimikunta järjestää viihdeohjelmaa ja mainostaa. Ohjelman sisältö ja muut järjestelyt sovitaan seuraavassa kylätoimikunnan kokouksessa. Ideoita tuli jo nyt: livemusiikkia kylältä, Markelovien taidenäyttely, katutaidemaalausta, koululaisten ohjelmaa, uuden ilmoitustaulun avajaiset.

Kilven perhekerho on pitämässä 23.9.2017 lapsille suunnattua päivätapahtumaa. Kaisa Rikkola selvittää, onko sen yhteyteen sovitettavissa myös kyläkauppapäivä.

Markku Korpela kuulee ideasta kyläkauppias Satu Oksasta.

 

Puurojuhla joulukuussa

Metsästysyhdistyksen joulukuulle sijoittuvien 60-vuotisjuhlien johdosta urheiluseura Kilpi järjestää tänä vuonna pikkujoulujen sijaan pienimuotoisemman puurojuhlan. Kylätoimikunta osallistuu ohjelmalla, joka suunnitellaan myöhemmin koolle kutsuttavassa kokouksessa.

 

Karaoke-ilta seurantalolla 4.11.2017

Karaoke-iltamat pidetään pyhäinpäivänä 4.11. aiemmin järjestettyjen mallilla. Markku Korpela hankkii laitteet. Heikki Rongas vastaa ilmoituksista ja pyydän Kilpeä hankkimaan myyjän ja järjestyksenvalvojat.

 

Kouluikäisille suunnattu tapahtuma tai kerho

Kyläkokouksessa kylätoimikunnan tehtäväksi annettiin ideoida nuorille suunnattu kertaluontoinen tai vakiintuva tapahtuma tai kerho seurantalolla. Seurantalon sali on torstai-iltaisin vapaana, ja baarin puolikin soveltuu nuorten oleskeluun aukioloaikoina. Riitta Lyra esittää idean nuorisovaltuustolle ja selvittää, miten paikka markkinoidaan nuorille.

 

Kyläläisten sähköpostiluettelo

Kyläkokouksessa esitetty luettelo kyläläisten sähköpostijakelulista päätettiin ottaa koottavaksi. Timo Riihelä on vastuussa.

 

Postipalvelujen palauttaminen kyläkaupalle

Postin aluepäällikkö ei ole antanut vastausta toimikunnan jättämään vetoomukseen postipalvelujen palauttamiseksi kyläkaupalle. Heikki Rongas ottaa yhteyttä ja vaatii selvityksen asiasta.

 

 

 

Toimikunnan puolesta

sihteeri Heikki Rongas

Julkaisija: YTY-ryhmä; julkaisua on tukenut ELY-keskus
Special thanks to Ozzy

 

©2020 Suur-Miehikkälän kylä - suntuubi.com